valborg idag dårå..

hittills har jag vell inga planer direkt.. blöhö vilken tråkig lördag.
hursomhelst e min bloggning lite nere nu. Har ingen blogglust alls verkligen, så förvänta er inte mkt inlägg här inom nån vecka eller två :c

taking back what you stole from me.

fet med seg dag idag :< riktigtriktigtriktigt tråkig. har försökt plugga lite no i typ 5 minuter men det går inte kan inte plugga idag :< har liksom prov imorrn och har inte lyssnat någonting på lektionerna eller pluggat nånting. smidigt.

hemma igen :>

halva mitt påsklov har jag spenderat ute på ljusterö :c surt. har typ fotat, spelat sims, solat... gått vääldigt långa promenader för att man inte har så mkt bättre för sig... Suttit på en klippa några timmar varje dag för att få vara ifred och lyssna på musik och titta på vattnet och äckliga små barn som leker på stranden :c man blir fet med deprimerad av att va där ute. Juste vatten reflekterar vell typ solljus? det märks på mina armar helt röda :<

Summer has come and past

goodmorgon folket c:
tåget går inte fören om rätt lång tid så sålänge tänkte jag blogga.. ska till stallet btw. Efter det ska jag köpa skor :> men i alla fall. Kmr åka till ljusterö imorgon bitti (blääääääää), kmr hem på måndag. Uschuschusch kan ju ta med mig datorn men det finns inget internet, inga kul människor och inget att göra. Jag avlider.


Jag har lite bildbrist just nu hehe så ni får ingen bild :<

Okej nu tänkte ylva blogga igen.

okeej hittills har jag solat varje dag på påsklovet. Är fortfarande lika blek. Dessutom vare inte alls länge sen jag färga håret och det har blivit värsta solblekt D: dö typ.

Ima take my rocketship to the moon like ZOOM!

himlen har suuuperfin färg just nu för er som bryr er. typ grön och turkos c: det är faktiskt väldigt fiiint. Jag har feta tråkigt om ni undrar. Inte en endaste rolig inne nånstanns typ D: blöhöh.
Är jättepigg men känner att jag kanske borde gå och lägga mig, jag har ju ändå inget bättre för mig. Blir alltid så rastlös på natten :< blööööö.


I brist på fantasi får ni en bild på ett äpple .____. heh. Men nu ska jag leta upp kameran måste fota himlen.


WAAH PÅSKLOV

yeees. Och ska sola mktmktmktmkt under lovet. E trött på att alltid va den blekaste. Nu försöker jag i alla fall installera ps. Men den har stått på samma ställe på den här laddninggrejjen i typ tre timmar så jaa... Vi får vell se hur dte blir med det :<
Va i stallet efter skolan också :> gick med randy och hoppa frankie. vi är ju riktigt grymma på att hoppa alltså. tur att ingen såg kan man vell säga haha.
frankie åt medans jag fota så ni får nöja er mad randy :<

ha. ha. ha..


min statistik äger ju.

VÅR 8D

typ alla vårtecken på en och samma dag. naaajs :>
1. Jag va ute utan jacka och fotade utan att frysa
2. massooor av humlor och fjärilar c:
3. grannen längst ner på gatan ligger och solar i bara kalsonger och pratar i telefon jättehögt och spelar musik.

Och att bro på ingenting. Mitt golv har typ blivit jättehalt av hårspray. Har inte märkt det så mkt för har gått barfota, men idag kolla jag på molly när hon skulle gå över golvet och halka jättemkt. Så va tvungen att se om det verkligen va så halt där nu när jag hade strumpor på mig :< gissa vem som låg på golvet sen.
nej nu måste jag verkligen plugga so. kmr inte klara provet imorrn ._.

Im still alive and nothing you can say can make me breathe

hej igen då :> Det regna när jag skulle gå hem från skolan.. assåå jag ääälskar regn, men regnet var ju typ iskallt D: inte trevligt.

blöö mina bloggnlägg har blivit så dåliga. men nu kollar jag i alla fall på pokémon. det handlar om charizard 8D ylva glad då :>
typ där jag e nu:

math is the only place where i hear a person buying 60 watermelons.

HEJ typ. det är så smart att ställa datorn på golvet brevid spegeln asså. vet inte hur den hamnar där men dte gör den i alla fall. hela min dator e typ täckt med hårspray :< aja. nu försöker jag komma på mer att skriva till svenska läxan.. och har precis kollat på ett pokémon avsnitt också. mer än hundra episodes efter .___. hur blev det såhär D:

Aja om lite mer än en halvtimme börjar jag vell gå tillbaka till skolan igen. yeeeeeeeyyyy ._.

min bloggning är sådär lagom seg.

BUH. va i stan med fina flickor idag c: supertrevligt. vaknade trevligt imorse med alla kläder på mig och datan, kameran, massa sladdar och godiskålen i sängen. Hatar att bara råka somna sådär på kvällen ._.

men titta det växer krokusar (hahah stavning?) i rabatten :O jag vet bilden blev ju sååååå bra. Men ärligt talat, jag typ såg hur grässtråna rörde sig av alla spindlar. Lagom roligt.

RSS 2.0