The dumbest creatures are always the happiest

Jag vet att min bloggning har varit sådär lagom bra. Men orkar inte. och inte tid heller. Inte för att jag brukar va den som blir stressad men jag ligger efter i allt i skolan wiioooo. Fast emelie var snäll idag och tar min jour imorrn.. PHEW :]

jag har tråkigt och städar och orkar verkligen inte ladda upp nån bild. sådetså. min bloggning kmr kanske inte va jäääätte bra dom närmaste dagarna heller, bara så ni vet.

Everything I touch turns to stone.

jag som skulle göra klart svenskan idag men nehe. så får man värsta jättesug efter sims och ska bara spela lite så sitter man i 7 timmar liksom. Sen när man ska fortsätta med svenska kmr man på att man inte har lyssnat på musik på hela dan och aa... jag kan inte göra läxor och lyssna på musik samtidigt.

tråkigt bildlöst inlägg :< men har fotat lite idag ni får vell se dom sen tror jag (:

Jag dör bara lite

blöö. Jag har blivit socialt isolerad :c

Take back every word i've said ever said to you.

idag är det freedag. Men jag har typ trott det varit fredag hela den här veckan.. Har inte varit i skolan på en månad nu.. Har inte träffat nån kompis på evigheter och jag känner mig fett isolerad och uttråkad. blööö :< det är tråkigt att va sjuk.

Jag funderar på vad jag ska ha för färg på mattan i mitt rum. Har alltid velat ha röd men e trött på den tanken och alla färger känns så fina haha..
jag har så tråkigt nu så ni ska bara veta :<

This is what i see, emptiness in me

jorå jag överreagera lite i förra inlägget haha. Findus har inte brutit benet. men han haltar :/ och molly e upphittad nu :>

alltså någon som vet vad man kan köpa i födelsedagspresent till sin pappa? >< alltid lika svårt :<


usch dagen idag suger. e så helt sjukt uttråkad och det finns inget som e roligt. blööööö

-

meeeeen yeeeeeeeeey katten har typ brutit benet och man kan inte till veterinären nu heller. btw e den andra typ försvunnen också, men hon kmr nog snart.

bara jag själv som besökt min blogg idag.

SERIÖST?! vad gör alla idag egentligen?
och vrf har ni blivit så tysta för? D: förut så fick jag kommentarer på varje inlägg men sen efter den väldigt korta bloggpausen blev ni helt tysta?Jag som har försökt blogga bättre :<

nu blev ylva irreterad

Det e synd att man suger så på krigspel. De e ju rätt roliga. Men det e så tråkit när man dör så får man köra om liksom. Och jag dör hela tiden. haha.

Långt inlägg om ingenting

Här tror man att man ska få va hemma själv i några dar liksom. Lillebror blir också sjuk och då e mamma hemma med. jaahha...

Sitter och tar massa egobilder men webcammen på mig själv i vardagsrummet för jag har så tråkigt. Det suger att va sjuk ibland. och mina byxor sprack idag.
bajs:[ dom ljusblå också. fast dom va ju ändå lite för korta men jag skulle ju göra shorts av dom :<
jag er blek jo jag veeet :<
men jag har varit lite duktig och målat naglarna idag.

nejmen nu tänker jag leta upp en datamus och spela ist.

Var hittar jag någon som jag?

nån som har ränder tänder..

Hahah tiger sjunger fett gullit :3 Och jo jag sitter och kollar på tigers film.. hehe. Men den e snart slut nu och då ska jag kolla på tredje pokémon filmen såg inte den igår :)



jo jag tog kort på tvn. tiger e så söt C:

Ja, jag är redan vaken

stackars er som ska till skolan heheh. Fast jag e uttråkad och jättehungrig men kan inte äta nått :[ och jag har skitont i mina revben D:

och. Jag vill se hur många lingon finns det i världen.

sjuuuk

Har inte gjort praouppgifterna än. Skit också. måste typ göra båda idag men orkar inte jag är magsjuk .__. för er som ville veta. Så är vell hemma imorrn. Jag får vell göra en av uppgifterna då, tänkte minst göra en idag. Men nu e jag sugen på att kolla på film c: vill se lejonkungen! fast kan inte bestämma mig för ettan eller tvåan.. Och tredje pokémon filmen! beslutsångest.


Och om ni undrar så vaknade jag halv 6 imorse. tidigt elleer vadå?


hallonsodaaaa :3

And as the night grows cold..

Jag har sepeful utväxt och jag kmr troligtvis inte hinna färga håret innan skolan börjar... Och håret e typ matt mörkbrunt i en väldigt ful färg. Usch vad jag hatar det.
Och idag va ju sista dagen på praoen också. Red ut på frankie men han va slööö. Red en liten bit med randý också men det blev mest rodeo kändes det som. men hon skärpte sig i slutet :D
nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik. Heidå.
mysigt jag har det då :3 dock lite svårt att få en bild när katten ligger halvt uppe på tangentbordet.

Mjau

bara så ni vet. jag är inte svullen längre men jag oroar mig heela tiden för att det ska se stört ut i mitt ansikte när skolan börjar. det som är längs käkbenet är ju inte så extremt fult och det mesta går att dölja om man lägger fram håret lite över. dock det som går fram till hakan. PANIK. uschuschusch

och det är några som undrar vart jag köpt mina skor. -----> HÄR

blöööööh

Jag fryyyyyyyseeeeer. och jag har fortfarande inte gjort praouppgifterna. fyyyyyyyy på mig.

Idag va det iskallt, ylva var trött och dagen gjordes ju inte bättre. Man vet att en häst inte vill ha en på ryggen när den aldrig slutar bockar och stegra och sen börjar bita en i fötterna liksom. Trodde hon och jag hade övat på det där :( men nej, tillbaka till noll.
hon är ju söt i alla fall.

Hästigt

hej igen då :) Är typ trött.. Jag dör när ersättningsbussarna inte kommer kan man vell säga. (chaffören var trött på att köra buss -.- )
Hur som helst. Red marabou och det kom 2 rådjur. Shit vad rädd han blev.. Det va fett skumt jag kände och hörde hans hjärta dunka jättetydligt. Trodde han skulle svimma eller nått xD

Och sen red frankie som skenade iväg.. han sprang in i ett träd ..(det är inte första gången). Men har inte gjort illa mig förut eller så. Men fick en STOR gren i ansiktet och skrapa upp käkbenet så nu e jag svullen och det blödde förut >< Fast tur var dte ju att grenen var typ gammal eller nått, den gick ju av i alla fall.


puckot idag. Hans hals ser så smal ut :(

Chewing on whats left on my silent tounge from holding it back for way to long

okej nu är dte tredje gången jag försöker skriva ett inlägg idag.

Vaknade vid typ 1 idag och det enda jag ätit har typ varit bulle, tårta och pepparkakor. Och asmkt godis. Och några glas läsk. Onyttig jag känner mig. Och vrf så mkt gott hemma hos mig helt plötsligt utan anledning?

Asså vi har plastblommor stående i fönstret i köket. Typ första gången någonsin vi har plastblommor hemma hos mig... Funderar på att sno dom till mitt rum faktiskt mitt fönster e så tomt. Och jag ta ju bara dö på alla andra blommor c:
Men blööö vilket tråkigt och meningslöst inlägg.

Don´t say you care I know you don´t

Det här blir typ fjärde inlägget idag :O shit vad duktig jag känner mig, borde kanske spara lite saker som jag kan blogga om imorrn eller nått hehe. Idag har jag gjort halva av en av praouppgifterna (usch jag som skulle skriva hela -.-) samt tvingat ut mina katter i det vackra vädret. Molly va skitskraj och findus gick omkring lite uttråkat.. Kul katter man har. Bondkatter brukar vell inte vara frivilliga innekatter heller.


tjock molly


lite konstig bild på molly med fina ögon


ful bild på molly som gömmer sig under ylvas ben. Men det är dom snygga skorna i bakgrunden ni ska lägga märke till.



MEN DÖÖ DÖ DÖ DÖÖ

DATORN SAMMARBETAR INTE DD': jag vill bara slänga ut den genom fönstret eller nått ><'

Pokémon time :D

Usch vad mkt jag ligger efter...  det va alltför länge sen jag kolla kanske en månad sen D: nu måste jag kolla asmkt.

Episode 72  nu i alla fall xD

Lite rubriksbrist kanske

Godmorgon folket.
vaknade fett tidigt idag, typ vid 9 :o Nu sitter jag och äter på väldigt små kexchoklader ist för frukost. Jag är ju så busig! ..
och idag ska jag göra läxor hade jag tänkt. Måste få ena prao uppgiften klar iaf, fast min hjärna bara skriker NEEEEEEEEJ.
ni har blivigt hemskt dåliga på att kommentera på sistone. vrf e ni så tysta?

-


Blond eller Brunett: Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon: Båda är fint :)
Vanilj eller Choklad: svåårt.. det beror ju på vad dte gäller. på glass- vanilj. allt annat- choklad.
Hund eller Katt: katt
Christina eller Britney: ingen av dom
Lip-stick eller Lip-gloss: samma här
Rock eller Rap: Rock, men tkr om båda
Rosa eller Lila: usch ingen av dom, men rosa tror jag
Tv eller Dator: dator, lätt
CDs eller Radio: öhm.. ingen
Basket eller Fotboll: fotboll
Äpple eller Apelsin: äpple!
Morgon eller Kväll: Kväll
Kyckling eller Kalkon: pest eller kolera?
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Berg-och-dalbana
Droger eller Likör: ehm vad ska man svara här då. Har inte testat nån av dom.
Guld eller Silver: siiiilver
Nike eller Adidas: Nike
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Konsekvens såklart :D
Harry Potter eller Lord of the Rings: Harry potter! 8)
Regn eller Snö: regn
Vinter eller Sommar: Sommar
Gå eller Springa: gåå
Stranden eller Bergen: Stranden.
Stan eller Landsbygd: Stadeen
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjärnor eller Månen: Stjärnor, fats månen är fin den också (:
Sko eller Sandal: Sko
Bad eller Dusch: Dusch
Syster eller Broder: Bror
New York eller California: New York

Jag har inte borstat håret på fem dagar. Rekord!

åhh dom e så fina. Har typ letat rätt länge efter ljusblå låga men har typ aldrig hittat förut. 539:- tror jag dom kosta.

Så nyfikna ni blir

Gissa vad jag fick hem idag? älskar verkligen att få saker på posten det är som att få en extra julklapp typ fast man redan vet vad det är. Men det är ju bara bra, då vet man ju att man kmr gilla det som finns i paketet 8) Typ alla jag känner har sagt att jag verkligen borde köpa nya skor. Miihhihihi. Ska visa dom imorrneller senare ikväll, det är bara en kompis som vet vad dte är för skor - så tyst nu elin säg inget.
Men jag tänker fortfarande gå rätt mkt med mina gamla hehe. Har man haft ett par skor i typ fyra år och inte gått med så många andra är det lite svårt att släppa dom typ. dom har vell blivit sådär lagom smutsiga och slitna.
tuvär käraste skor. Ni kmr inte få pryda mina fötter varje dag längre.

2011-03-07 19:09

idag var första dagen på praoen 8) det va helt okej. Red frankie gjorde jag också. typ en halvtimme men det gick verkligen sämst. Han va skitsur idag.

av nån okänd anledning har jag ont i min tå :( det gör jätteont när man vickar på den och när man går >< suuuperintressant.
mina ögon blir väldigt lika ögonbrynen typ...
Och för er som bryr er: Jag e NÄSTAN helt säker på att jag användt rubriken i inlägget under en gång innan. Orkar dock inte leta haha, men usch vilken dålig bloggare jag är som KANSKE användt en rubrik två gånger.

I sneak you up and hit you like a fuckin tornado

Hei på er igen. Kom typ precis hem. Varit och haft trevligt trevligt på släktkalas och firat kusin (: Har ätit jättemkt tårta är forfarande mätt haha.. nu ska jag bara göra sånna där småsaker som att kolla fb och läsa allas bloggar och sen så ska jag nog läsa ut den där boken vi fick från skolan som jag hade totalt glömt bort.. En komikers uppväxt. har läst halva och typ dör >< Den är skit tråkig och konstig :(


We go good together just like coffee and cream

Det är alltid så svårt att börja inlägg typ. Jag börjar ju väldigt ofta med typ ''hei på er'' eller nått liknande. Det blir så tråkigt.
Det är helt sjuk kl e bara 1 och jag är skit trött. det är aldelles för tidigt att sova. alldelles. aldeles. alldeles. aldelles... ? stavning?! har typ aldrig fattat hur man stavar alldeles.
Jag får nog blogga lite bättre imorrn. Är för trött nu. och jo. det blir bildlöst fast jag sagt att det inte ska va det D:

Come with me and take my hand i'll lead you to a wonderland

hej igen då.. Ylva har väldigt extremt tråkigt och är hyperaktiv och undrar om hon verkligen kmr lyckas kunna gå och lägga sig innan tre. Hon ska nämligen ha en turridning idag vid 1 på eftermiddan, vilket gör att hon måste gå upp tidigt tidigt.


men iof. nån dag ska man vell lyckas komma upp rätt tidigt endå. det e ju prao snat liksom. Dessutom är det alltid så att jag vaknar så hinner jag typ sitta vid datorn en liten stund och äta frukost innan pappa kmr hem och lagar middag. typ.


btw va jag ute och fotade precis. Det blev inte en endaste bra bild. Men jag typ älskar sånna här gatulampor eller vad det nu heter. Dom e så fina!


Jag vet inte men jag blev bara tvungen att göra en sånhär..

Dagens humör: seeeeeeeeg
Dagens borde:  städa rummet. som vanligt.
Dagens frisyr: utsläppt. typ platt på ena sidan och lockigt på andra haha D:
Dagens klädsel: rosa randiga strumpor, svarta jeans, typ lite rödorange t-shirt, gråa underkläder
Dagens planer: ehm ja.. det är ju inte så mkt kvar av den här dagen direkt.
Dagens materiella vill ha: mer kläder!
Dagens längtan: fanta flaskan på andra sidan rummet. Jag sitter och väntar på att jag ska orka resa mig upp för att hämta den.
Dagens beroende: musik, läsk
Dagens tråkigaste: hela denna dag har typ varit tråkig
Dagens personer: ingen
Dagens irritation: gubben på majsburken!!
Dagens låt: Rawwwrr! - Bring me the horizon

ska skriva ett lite bättre inlägg snart ska ni se (:

Ylva är tillbaka! :O

lång bloggpaus det blev!
eller inte.
Jag saknade att blogga haha. Men jag ska se till att blogga bättre. Faktiskt. Inte oftare kanske men lite roligare och nogrannare.
Och jag börjar imorgon! eller nått sånt.
min lampa (:

RSS 2.0