Jag har haft en besökare idag WOHO ._.

huh kl e redan fyra ._. skulle ju göra läxan direkt när jag kom hem men nähä. så blev det inte och nu orkar jag intteee.... Jag typ dör. jag. måste.ha ett. nytt. objektiv. snart. men det går ju så fort att spara ihop till ett när man bara får 250 kr i månadspeng lixom.. buhuuh. nu har jag glömt bort vad jag ska skriva såååee... heidå.


Why don't you come here and try to prove me wrong?

hei på er igen. vet att min bloggning typ varit hemsk. men har faktiskt ine orkat. men idag ni, då har jag lovat emelie två inlägg så nu ska det bli två inlägg ! hahah gissa vad jag hitta när jag kom hem (: min första mobil! :o jag kände inte igen den först :o


snyggare kan den ju inte bli

murr nu ska ylva plugga

och har verkligen inte alls lust. Men det måstes pluggas. I alla fall till son:n imorrn. Nu är det meningen att alla ska tycka synd om mig. Det känns verkligen som jag har en del saker att  blogga om för en gångs skull, men jag orkar inte skriva ner allt. Det är inte heller så kul. 


Kameran på huvudet. Varför inte?

Fisk- och skaldjurslasange

mm mumsig skolmat idag. eller inte. uhuh. Men jag va vrålhungrig så jag tog lite vegetariskt.. superintressent joo.

och nuue kmr dte lite bilder från idag eftersom det känns som jag typ aldrig visar sånna bilder.


snyggaste expeditions skylten. verkligen. Vem kom på idén med oranget och blått?!


busigt ylva. jag fattar dock inte hur jag lyckades med det där med magen där. ser ut som jag har världens största bröstkorg och ingen mage alls typ haha.


...


hade seriöst världens fettigaste hår idag D: uhuh


jag kände att mina byxor inte passade till skorna. jag vet inte vrf. dom bara inte gjorde dte.


hhah vi snöra åt skorna så mkt vi kunde.. lilli tyckte det såg ut som en gädda. det tkr faktiskt jag me.

Sick as the mind of the motherfuckin kid that's behind

hei på er. Skulle egentligen skrivit det här inlägget för några timmar sen men orka icke.. RIKTIGT seg dag idag i skolan. väckarklockan ringde typ 15 gånger innan jag orkade gå upp i morse :/ orkade inte sminka mig eller nått heller.

och här har ni lite bilder jag tog idag i spegeln med mobilkamran.. haha på mina händer xD Nu tänker ni ''men du har ju en systemkamera''. Jo jag vet, men objektivet e ju bara lagom gammalt och har ingen autofokus. Testa att ta kort på din hand och hålla kameran i andra handen och försöka fokusera samtidigt. Omöjligt rättare sagt.

jag upptäckte att jag får en läskig grop neranför tummen när jag sträcker ut den. ser ni? mellan senorna där. Konstigt att jag inte märkt den tidigare tänkte jag.


elin tyckte jag skulle lägga upp en bild på mitt nagellack. så ja. här har ni. hehe ja fast det mörkblå är egentligen grön/blått och det glittrar. men det syns ju inte med blixten :/


hittade en tärning på golvet :D


också ett hjäärta...

och så var också detta inlägget slut

vedaaaa

Åkte precis till veda och hämtade låset till mitt skåp och så. Städade också lite det va ju sådär lagom normala saker som va nerklottrade på insidan av skåpet som det tog ett tag att få bort :/ Det hade ju iof varit kul för nästa männsika att se mina och tinnes fina klotter på insidan men inte lika kul när det va skrivet YLVA överallt lixom. heh. vissa saker va inte ju så snälla då :/

och jag tog bilder med mobilen också. Bilderna blev ju SÅ bra ..


Nu får ni vrida på era huvuden :) fina omklädningsrummet. Min orange skåpdörr som sticker ut där borta och lollos mörkgröna med en häst på 8)


hemskt fin färg på mitt skåp asså xD


typ en sån här nyckelband som jag la där för 2 år sen. den ligger fortfarande kvar (:


hahah det va inte mkt som va kvar i skåpet inte x) typ en bricka och ett par väldigt smutsiga sporrar.


och så en suddig bild på ridhuset .. det e faktiskt lilli i den roosa koftan 8) stannade och kolla på dom en stund :)


JAG VET att det  va så många som ville läsa om det här (:

Just gonna stand there and hear me roar, but that alright because im a dinosaur

hej på er.
Idag har jag vart i skolan som alla andra dagar D: och sen va jag i stallet. JÄTTEINTRESSANT VA?! jag mår inte så bra just nu. seriöst damphumör. Hatar känslan av att man bara vill dö av skratt men man kan inte- eftersom om man gör det kmr man väcka alla i huset. Jag hatar att försöka skratta tyst. Btw vet jag inte vrf jag skrattar så mkt.. typ  Jag + majja + talande brevlådor + drömkillen = skrattanfall.

mkt matte i det här inlägget både - och + och = . FFGJODSDYVFDTFDOIOUEÖNSMÄODCM


sjukt seriöst inlägg också

Nu har ylva gjort två långa inlägg på en dag. Nu behöver inte ylva blogga nått mer på nåra dagar. Najs.

Okej NU ska jag sova för jag e verkligen jättetrött.. Måste bara plocka ihop klädur till imorrn. Kan inte göra det på morgonen e så himla trög då xD det tar typ en halvtimme elelr nått då och det har jag inte tid med :/ Det blir alltid såhär..

... Passar en grå kofta med ett svart linne? eller vänta.. svart passar ju till allt. men en vit tröjja och svart kofta ? elelr juste. eheh..  då är det vitt och blått som inte passar... . . . .  nej inte den orange tröjjan och den randiga koftan. så vare. Eller juste jag har ju ingen orange tröjja.

Och så håller jag på i evigheter. vadå segt lixom. jag har ju inte ens så mkt färger på de flesta av mina kläder.

har ingen aning om vrf jag va tvungen att berätta det där. jag skyller på att jag e trött.



haha min trasiga stjärna 8) va fett sugen hela tiden på att trampa på den. och det gjorde jag också. Och som jag har kämpat med den stjärnan i träslöjden! .....

eller inte..

bara för att jag glömde bort vad det egentligen skulle stå här.

Hei på er.

Jag har gjort klart no:n och geografi läxorna precis.. två jobbiga läxor på en dag, det här är sååå inte likt mig. Och jag vill sova.. somnade typ när jag kom hem från skolan och sov till kl 6 (det har blivit rätt vanligt att jag bara somnar sådär efter skolan). Och så blev det ingen extrabild idag heller för mig så nu kmr jag få stressa imorrn. Men nu ska jag plocka ihop läxorna.. eller inte för nu ligger det en söt sak på dom. det är hans grej lixom.. lägga sig över läxorna så jag inte ska plugga (: han brukar lyckas rätt så bra faktiskt 8)

och jo jag vet att det blir rätt mkt bilder på mina katter- men helt ärligt talat orkar jag mig aldrig utanför dörren med kameran så då har jag inte mkt annat att fota. Dessutom handlar ju detta inlägg i alla fall lite om findus.



hahah ögonen xD

The shadow of the day will embrace the world in grey

Jag kom och tänka på en sak när eve och jag gick hem från skolan och vi prata om snö :) Först vare att jag inte hade gjort en endaste snöboll den här vintern. Sen kom jag på att jag hade inte plockat upp nån snö alls från marken. Och sen att jag faktiskt inte ens hade rört snön utan vantar. Det är januari och snön har legat här i evigheter och jag har inte ens rört vid den än.

Kanske dags att jag går ut och gör en snöboll innan snön smälter bort. Men inte nu, nu ska jag göra no läxa :(


SEGT

man har en sån grym fantasi när dte gäller att komma på rubriker alltså. -.-

och joo jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men har inte orkat. eller haft något att skriva om för den delen heller. heelt sjukt seg dag idag :< typ alla tråkigaste ämnerna och den där hemska 2 timmars matte efter lunch D: fast vi fick sluta lite tidigare på den och sen va det mer än 1 timmes rast och sluta tjugo i fyra -.- aldrig mer tisdagar säger jag bara.





och sen lite bilder som inte har nått med inlägget att göra alls. haha kolla findus ansikte på sista bilden XD

Såhär ser en misshandlad kaktus ut när den blivit nertrampad av en katt



stackars findus typ :/

Hästigt

inlägget som skulle publicerats igår men det gick ju inte.

eheh skulle gå upp kl nio idag men kom inte upp fören elva ändå D: Fattar verkligen inte hur jag ska lyckas gå upp kl 7 på morgonen sen :s Idag har jag i alla fall varit i stallet och fotat, ridit caramell. Det va ju inte det lättaste att fota när frankie ville stå ivägen hela tiden vart jag än riktade kameran men jag fick några bilder :> nu blire bildbomb :)










så nu har ni fått ett väääldigt långt inlägg :>

:<

blogg.se cepar typ jag kan inte ladda upp bilder så idag blire inget inlägg :/

ett till väldigt tråkigt inlägg :/

haha jag klarade att gå upp kl elva idag, sjukt stolt faktiskt. men seg dag idag.. va på mediamark och kolla på dator typ.. men det blev ingen. sen har jag bara tråkat.. inte gjort nånting.. eller jo jag spelade precis mass effect 2 men jaa... jag. suger. på. krigsspel. satt typ och hyperventilera när det kom en stor robot och skrek när den nästan döda mig. jag har inte gjort nån smajlis än, det blir alltid så himla många i mina blogginlägg :s

och såå skulle jag bliiii sååååååå glad om nån kunde hjälpa mig med denna hemska färg på rubriken :< jag vet lixom inte hur man ändrar den :/

KISTA

har världens hicka D: den typ dödar mig D:

Idag har jag då varit i kista med linnea. haha på vägen hem  studsa typ bussen till jättemkt så jag typ flög ut halft i gången XD pinsamt men typ dog av skratt xD Hursomhelst köpte jag mig en ljusblå jeansskjorta (: har alltid velat ha en sån men typ aldrig köpt en för tyckt jag sätt hemsk ut i sånna. men nu var dte ju rea också.. hursomhelst med lite övertalning från lilli köpte jag då denna för 100 kr på gina (:


inte världens bästa bild direkt men den får duga. det ser ut som jag inte håller nått i handen .. kameran smälte in med håret där xD

btw har jag färgat håret svart igen. Hejdå hemska mörkbruna hår med gråblond utväxt.

You know my name so eat some cake :D

ylva e sur nu.. vrf? jo..

1. Ylva stog i hallen och kramade på findus när simon ryckte upp dörren och skrek och sprang in med massa snö. Findus bev skiträdd och fick panik och rev ylva över hela halsen men framtassarna och magen med baktassarna så tröjjan gick sönder och ylva börja blöda. jippi.. såå fint med ett stort hål längs ena sidan av tröjjan lixom.

2. Ylva kolla på klart.se igår och såg att det skulle bli sol imorrn och bah JIPPIE då ska jag fota hestarna :D nu e inte ylva lika glad längre för nu står det att det inte ska bli sol imorrn D: jag har inte sätt solen på veckor! D:

okej och nu har jag verkligen ingen ide alls på vad jag skulle sätta för bild här så det blir ingen (:

och jo jag vet helt sjukt ointressant inlägg :)

Eat you like a cannibal spit you out like an animal

Okej jag har verkligen fått bloggtorka. idag har jag varit med tinnepinne i stallet och ridit lagom busiga men hemskt envisa hestar. vi fick vända om efter mindre än halva ridturen.. heh.. imorrn (eller idag menar jag såklart) ska jag se om jag lyckas sova 16 timmar i sträck.  har sovit väldit dåligt dom senaste nätterna :s men nu ska jag hänga upp en tjockare filt över fönstret så det blir mörkt i mitt rum :D persienn, (stavning?) rullgardin och filt över fönstret och det blir ändå ljust i mitt rum på morgonen ._________________. 

 hejdå 8)

bildlöst idag faktiskt 8)

heheheh

asså igår satt jag och tänkte på om två bloggare skulle skriva ett inlägg med samma rubriker fast dom inte visste om det.

några timmar senare...





hahah. nu är det ju så att bella skrev sitt inägg ganska långt innan mig så isåfall blir det vell jag som härma henne... men jag hade faktiskt inte läst hennes blogg visste inte att hon skrev så D:

och jo det va rätt onödigt att rita på bilderna i paint som om ni hade kunnat missa det.. men nu ville jag faktiskt göra så :<

I remember 2010 like it was yesterday

Sak ylva stör sig helt sjuk mkt på







har dom skrivit fel eller kan dom inte betsämma sig för om det ska heta knuffats eller puffats? och jo. jag stör mig verkligen på det där.

Gott nytt år dååe (:

jepp. Gott nytt år på er alla därute :) min nyårsafton har vell inte varit den bästa direkt.. mammas kompis är här med sin familj och deras unge går mig verkligen på nerverna.. eheh..  har mest suttit upp på mitt rum och surat.. hahah nejdå. ägnade några timmar till att lyssna på musik för att slippa dte där hemska tjutljudet som ungen gör med en sak.. haha.. vill inte va här men har typ ingen annan stanns att ta vägen :<

Och katterna e fett konstiga. trodde alla djur va rädda för fyverkerier men findus ligger på golvet och sover och våran lilla namnlösa katt sitter i fönstret jättenyfiket och kollar på fyverkerierna xD konstiga dom ee.


RSS 2.0