the hours are days, the days are dead.

fett uttråkad. och har varit astrött hela dagen blöö. Har kollat på pokémon men blev så heeeelt sjuuukt sur så jag kunde inte kolla mer hahah. Han bah övergav charizard! D: liksom.. CHARIZARD!! Det kmr ta ett tag för mig att släppa det där. och ni brydde er ju så helt sjukt mkt om det där. jag vet.


I am an ocean I am the sea, there is a world inside of me. Lost in the abyss, drowned in the deep.

mjjaa du var man 15 dåee... Har fått pengar så om jag inte ska jobba i stallet imorrn så åker jag nog och shoppar :> nån som vill följa med? jag är fet med shoppingsugen haha. Idag har jag i alla fall haft släktkalas.. e heelt sjukt mätt kmr inte behöva äta på typ 3 dar känns det som :|
älska kvaliten på mina cam bilder asså! :|

I set up my small tent and i camped on the floor

whoo nu hade jag tänkt blogga igen :>
Kan inte fatta er som läser min blogg.. Typ uppdaterar ju aldrig och när jag väl gör det skriver jag typ inte om nått :|

Hur som helst. Idag har jag vart på statsvandring med skolan typ.. Inte direkt jättekul men mktmkt bättre än att gå i skolan c: Och nu ni, nu ska jag städa rummet :c känns ju som att jag gör det hela tiden. Blir stökigt alltför snabbt.
yey jag hitta en sån här kaninklistertatuerig sak eller vad man nu vill kalla det för i min låda :D den sitter nu på min underarm :>

The sky is clearing up.

okej. jag fyller år om en vecka. yey ._.
nån som har tips på vad man kan önska sig förutom pengar?

nu kommer jätteeeintressant information. Min dator har utan anledning blivit hur trööög som helst D: det är sjukt jobbigt. va e det som e fel med den liksom :c

idag har ylva krälat runt på en äng tillsammans med spindlar och småkryp. mysigt.

.

buuuuuuu på er. Jag har faktiskt kollat lite på melodifestivalen. haha :< aja.. vet inte riktigt vad jag ska skriiiva. Har varit i stinsen idag i alla fall.
Och ni får ingen bild till det här inlägget för jag orkar inte leta upp nån till er. sådetså.

nej nu ska jag inte tråka ut er mer och gå ut och springa. Får fet med dåligt samvete av att sitta stilla så mkt. heidå.

freeedag

studiedag. niiiccceee :> kom typ precis hem, har shooppaat c: skulle egentligen bloggat igår men somnade typ vid nio efter jag duschat så hann inte haha.. Red igår också när det åska fast det regna typ inget men solen sken.. mysko väääder. Jaaag skriiiver alltiiid meeeed öööverdriivvveet måångaa bokstäääver. 
söt sak.

:]

hej igen då :> det va ett tag sen.. Nu typ halvt gör jag matteuppgifterna till imorrn, dom e ju assvåra :c har typ skrivit två meningar på uppgift 1 >< Idag va jag i alla fall i skolan 2 lektioner sen palla jag verkligen inte mer och gick hem .. Kolla på första pokémon filmen och grät lite (hahah jag vet dte är skumt) och soooolat massor.

och btw. måste bara säga att dom här flingorna e sjukt goda haha ..

RSS 2.0