BUU

hej på er igen. Jag har bestämt mig för att ha bloggpaus.. anledning:

1. Jag har ingenting att blogga om just nu
2. Jag har inga bilder att visa
3. Ni läsare tkr inte min blogg är speciellt intressant
4. Jag har knappt några läsare haha.

I am the mastermind, leaving you all behind

hej på er igen. Va hemma idag från skolan mår inte sådär jättebra men måste typ till skolan imorrn :( uhuh. Idag har jag inte gjort mkt mer än att bara lata mig och städa typ. Det luktar jätte äckligt i mitt rum nu av sånt här rengöringmedel. Brukar nt tycka sånt luktar äckligt men luktar det verkligen hemskt.
två katter i ett fönster tagen med mobilkamera..

It's way too much to mention, see what I mean when you see my creation

Såndär ohändelserik söndag idag. Vakna typ vid 1, äta frukost och sen gjorde jag något ... men det va tydligen nt tillräckligt viktigt för att komma ihåg det i alla fall. nångån vid tre installera jag sims och nästa gång man kollar klockan e den 8. Vadå döda tid..
Nu e jag jättetörstig så ska gå och hämta dricka.
jag har inte en enda bild att visa. bildbrist just nu typ.

I GOT THE KEYS TO THE BAKERY!

HATA HATA HATA HATA HATA SPOTIFYREKLAM

långt inlägg jag vet men nu har jag bloggat 2 gånger idag :O

The only way i'll really smile is if you cut me ear to ear

Jag känner att jag inte direkt skrivit om något viktigt på sista tiden. Mina inlägg handlar typ inte om nånting. nu tog jagg bort allt jag skrivit igen. fy. och jag har inga bilder heller att visa D: aja nu ska jag platta håret, ska till täby med mikaeela sen c:


qwertyuiopååpoiuuyttr

Kl e elva och jag typ somnar snart D: åhåhå jag e jätteseg nu vill jag sova. Det ända jag gjort hela eftermiddagen och kvällen e att sitta vid datorn så mina ögon e typ tröttaa...

heidå. jag har faktiskt nt så mkt mer att skriva.

21:00

okeej nu ska ylva blogga igen. har typ rättså tråkigt just nu ... meeip.


egobild


min kudde e supersöt :3 mobba inte mitt ansikte där.


ylva ger kramar och pussar till katt som inte uppskattar det.

Friends are like potatoes... If you eat them, they die.

HEEEEEEEJ PÅ ER !!!!!!!!!!!


okej lite överdrivet kanske. Okej har ingen aning om vad jag ska skriva... För jag tog precis bort allt jag skrivit.. Inte vanligt för att vara mig jag brukar bara skriva lite så e det klart sen typ...


TITTA TITTA! SÅNNA DÄR KANINTATUERINGAR MAN FÅR I TUGGUMMI!! hahah fick en av bella :''D Den fick sitta på min handled men den gick lite sönder DD: Jag hade jäääääättemånga sånna när jag va liten 8D fast snål som jag va ville jag aldrig använda dom XD

.

Isssskallt ute idag. Och hej jag har varit ute och ridit två hästar lixom.. blöhöhö. och sen när man kmr hem får man veta att man ligger 34 episodes efter! D: Jag som bara låg 16 efter igår. Jag dör seriöst det är vad som händer när man går ifrån datan en dag lixom. Och efter middagen måste jag göra so redovisningen klar -.- då blire ingen tid till det heller.



Ylva känner sig väldigt irreterad just nu. Kmr ni för nära finns det risk att jag bits.

typ snöstorm ute

och drf lyckades jag övertala mamma att få va hemma idag :D jag bara titta ut genom fönstret imorse och bah.. ehhh.. aldrig att jag går ut nu. och ni som vet hur min baksida ser ut på sommarn.. det e ju en mur där sen är det en rabatt, det syns inte alls längre. Det är bara en rak backe från högst upp på tomten ner till altanen haha ..

hur som helst måste jag göra so nu >< har skjutit upp det hela förmiddagen med att kolla på pokémon ist. fast det måste jag ju också göra.. ligger typ 30 avsnitt efter xD

heiiidåå

The butterflies inside continue to flare, they keep reminding me how much i care

Vet att min bloggning suger just nu. veeeeeerkligen bloggtorka här typ. och nu blir alla jätteförvånade när jag säger att jag fick mvg på en no uppgift. JAG fick MVG på en NO UPPGIFT. det låter helt otroligt eller hur? ännu otroligare att jag var den enda i gruppen som fick det också. HÖRDE NI DET VA? JAG! hahha jag döör...



har varit dålig på att fota på sistone så har faktiskt inte så mkt bilder att bjuda på :/

D:

det är helt stört irreterande att tappa bort godispåsen.

fantasilös rubrik

om ni undrar så har jag varit med tinne idag. Vi har matat ankor och varit hemma hos henne och busat med kaniner och kollat på början på nån saw film kmr inte ihåg vilken haha. Hur som helst va det fett läskit påvägen hem. jag kände mig sådär lagom förföljd av två gubbar. uhuh.

bildlöst .__.

'

okej jag har vell sådär lagom damp nu. försöker ladda ner musik men det går sämst. någon som vet nån bra hemsida att ladda ner från? var laddar ni ner? :/ för övrigt skulle ylva bli överlycklig om nån kunde förklara hur man tar låtar från yt.

och sen så är det självklart ingen som tänker säga så ylva kmr få ännu mer damp. gu jag döör.

Hei på er

vaknade ovanligt tidigt idag :) och jag har inga kläder att ha på mig typ >< hittade en tröjja och sen jeans, men bara en strumpa. stöööörande jag orkar inte leta upp en till ._. nu väntar jag mest på att tinne ska vakna så jag kan träffa henne sen :) sålänge sitter jag och klipper på det som en gång varit en snelugg. håret är ju helt sjukt slitet >< hahah ojdå nu råkade ja klippa lite vä konstigt.. känns som att nån annan får ta och fixa till det sen..

OKEJ KAN INGEN SÄGA TILL MIG ATT LÄGGA IFRÅN MIG SAXEN INNAN DET BLIR VÄRRE?

it never ends it never ends

känner vell att min bloggning har varit sådär lagom bra senaste tiden. Idag gick jag faktiskt upp i tid, kom inte försent till skolan (det har blivit lite väl mkt sånt på sista tiden) och gått hela dagen i skolan sooooom vanligt. vecka efter vecka  .__. sen gick jag hem igen, höll inte reda på tiden, sprang till centrum på 13 minuter (!) (okej jag erkänner jag gick lite grann) missade inte bussen. Varit i stallet med tinne och ridit väldigt gla häst som for iväg några gånger sådär lagom kontrollerat och va påväg att hoppa över badkaret i hagen några gånger också av överskottsenergi. busigt. sen åkt hem och nu sitter jag här.

Det här inlägget blev alldelles för långt. bäst jag slutar skriva nu.


molly.

RSS 2.0